Yhdistys

tietoa yhdistyksen toiminnasta

Toimiston yhteystiedot

Järjestökoordinaattori
Riikka Campomanes
puh. 044 077 8806
toimisto@turunlaakarit.fi

Voit lähettää yhdistyksen toimistoon viestin ohesella lomakkeella.

Yhdistyksen esittely

Turun Lääkärit ry on Turussa ja sen lähialueilla asuvien tai työskentelevien lääkäreiden ja hammaslääkäreiden yhdistys. Se on perustettu vuonna 1954 ja sen tarkoituksena on liittää yhteen Turun alueen lääkärit ja hammaslääkärit arvonmukaisen hengen ja toveruuden ylläpitämiseksi. Yhdistykseen kuuluu tänään lähes tuhat alan ammattilaista ja sen toiminnasta vastaa jäsenistä valittu hallitus sekä yhdistyksen palkkaama järjestökoordinaattori.

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan tapahtumilla, joihin jäsenet voivat halutessaan osallistua, osaan on myös mahdollista ottaa seuralainen mukaan. Toiminta on monimuotoista, viime vuosien aikana se on sisältänyt mm. teatteri-, ooppera- ja tanssiesityksiä, ruoka- ja viinikursseja, vappuaaton kuohuviinitilaisuuden, ohjattua liikuntaa, retkiä, opastettuja näyttelykierroksia ja luentoja.

Yhdistys omistaa Helsingissä, Kampin kauppakeskuksessa, sijaitsevan asunnon, jota jäsenet voivat vuokrata edulliseen hintaan. Hyvin varusteltu asunto on helppojen kulkuyhteyksien päässä, autohallipaikka on lähellä. Asunnossa on sauna ja tilava, lasitettu parveke.

Turun Lääkärit ry lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuosien avustuskohteita ovat olleet mm. Lääkärit ilman rajoja/Ukraina, sotaveteraanit, Turun ensi- ja turvakoti, tullin huumekoira ja partioliike.

Tietoa jäsenyydestä

Yhdistyksen jäsenmaksu on 22€ / vuosi.

Jäseneksi voi hakea jokainen Turussa ja sen lähiympäristössä
toimiva Suomessa laillistettu lääkäri tai hammaslääkäri.

Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuksen jäsenhakemussivulla.

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja tilaisuuksista sekä koulutuksista. Yhdistyksen jäsenten käytettävissä on myös Helsingin keskustassa sijaitseva huoneisto sekä Espanjassa sijaitseva loma-asunto.

Yhdistys järjestää erilaisia vapaa-ajan tilaisuuksia, koulutuksia, liikuntaa, kulttuuria, teatterikäyntejä ym. mukavaa yhdessäoloa.

Toiminnan vuosikello

Yhdistyksen toiminnan vuotuiset, tärkeimmät, tapahtumat.

 • 1. vuosineljännes1. vuosineljännes
  Toimintakertomus, tilinpäätös ja vuosikokous, Bellagion arvonta, sopimukset teattereiden kanssa ja teatteriseteleiden lähetys jäsenille.
 • 1. vuosineljännes2. vuosineljännes
  Jäsenmaksujen laskutus, kesän ja syksyn tapahtumien valmistelu
 • 1. vuosineljännes3. vuosineljännes
  Vuosilomat, Studion ja Malmin pysäköinnin vuokrat
 • 1. vuosineljännes4. vuosineljännes
  Bellagio arvonta, kevään tapahtumien valmistelu